Hallo!

Leuk dat je interesse heb in het gezicht achter Picture Your Moment!
Ik ben Tanja, geboren in 1989 te Nieuw-Vennep. Fotografie is altijd al een passie van mij geweest en ik kan mij helemaal verliezen in het maken van foto’s. In 2014 kreeg ik de mogelijkheid om een studio te starten en die stap heb ik met beide handen aangepakt.

Toentertijd werkte ik nog als servicemonteur in de centrale verwarming, heel wat anders, maar ook een fantastisch leuk vak! Echter kreeg ik een steeds grotere kinderwens en servicemonteur viel niet te combineren met deze wens. Ook begon de Picture Your Moment steeds beter te lopen en besloot ik mijn baan op te zeggen om fulltime als fotograaf door te gaan.

In mei 2017 werd ik moeder van onze prachtige dochter Hailey.
Daar ik altijd geroepen heb thuis te willen zijn voor mijn kinderen, was dit dus dé ideale combinatie. Ik kan zelf mijn werk inplannen en beslissen wanneer het tijd is voor een moeder/dochter-dag.

Hetzelfde jaar, September 2017, ben ik getrouwd met mijn man. Met ons gezinnetje wonen wij momenteel nog in Wassenaar, maar de plannen om richting Nieuw-Vennep te verhuizen liggen op tafel…

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik geniet van elk moment die ik voor jullie vast mag leggen. En de blije berichten die ik terug krijg na het showen van de foto’s, is waar ik het allemaal voor doe! 

– Liefs, Tanja