Picture Your Year

Een uniek concept, alleen bij Picture Your Moment!

Ben je zwanger of net bevallen? En wil je deze momenten maandelijks vastleggen? Wil jij een jaar lang recente foto’s van jouw gezin? Of kan jij gewoon geen genoeg krijgen van foto’s? Dan is ‘Picture Your Year’ écht iets voor jou!

Elke maand een fotoshoot in de studio te Nieuw-Vennep. Elk maand een andere setting, elke maand prachtige foto’s waar je zelf de mooiste uit kunt kiezen. Thema’s als Valentijn, Pasen, Halloween, Kerst en meer zullen allemaal aan bod komen. Wil je liever geen thema, dan maken we een afspraak naar wens. Bijna alles is mogelijk bij Picture Your Moment.

Een uniek concept…
Ideaal voor het zien opgroeien van jonge kinderen e/o huisdieren. Maar ook perfect voor een mooie reeks foto’s van bijvoorbeeld jullie gezin.
Waar wacht jij nog op?

Elke maand een fotosessie van 15 minuten in het betreffende thema

Bekijk de gemaakte foto’s maandelijks via een online galerij en kies zelf de mooiste foto!

Kosten €20,- per maand

Let op! In verband met zwangerschapsverlof zal het Picture Your Year programma per 1 Juni weer opgepakt worden. Alle inschrijvingen vóór 1 Juni 2022, ontvangen 1 maand extra cadeau!

INSCHRIJVEN

Betaling

Door deel te nemen aan dit programma dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden


VOORWAARDEN PICTURE YOUR YEAR

Abonnement

 1. De ondergetekende: Tanja Lammerse, eigenaresse van Picture Your Moment Photography, hierna te noemen ‘Fotograaf’ en de opdrachtgever van bovenstaande gegevens, hierna te noemen ‘Klant’.
 2. Het afsluiten van een abonnement bij Picture Your Moment Photography is voor een looptijd van 12 maanden. Na de looptijd van 12 maanden wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Door dit contract te ondertekenen gaat klant akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van Picture Your Moment Photography, welke in te zien is in de studio e/o website.
 3. De kosten van het abonnement bedragen €20,- per maand. Dit betreft, per maand, een fotosessie van maximaal 15 minuten en 1 digitale foto in HR (High Resolution).
 4. Klant ontvangt rond elke 1e van de maand een factuur. Deze factuur dient binnen 5 dagen voldaan te worden. Na 5 dagen ontvangt klant een herinnering. Als de herinnering niet op tijd voldaan is zal het abonnement stopgezet worden. Als de 12 maanden nog niet verlopen zijn, is de klant zich bewust van de betalingsplicht van de resterende maanden.
 5. Indien klant het totale bedrag voor een jaar in één keer vooruit wens te voldoen kan fotograaf de klant een korting doen toekomen van €20,-. Hierbij is de regel dat indien klant tussentijds de overeenkomst wenst te beëindigen klant geen teruggave van de overige maanden kunt verwachten. Overmacht buiten beschouwing gelaten. Hierbij kan fotograaf de resterende maanden retourneren minus twee maanden.
 6. Indien klant een fotoshoot, exclusief aanbieding e/o acties, buiten het abonnement om wil boeken, denk aan meer personen, meer foto’s e/o meer tijd, dan ontvangt klant een korting van 15%. Tevens geldt het gereduceerde tarief voor de bij bestellingen ook voor de klant (zie Fotogalerij en digitale foto’s)

  Fotosessies
  1. Elke maand komt de klant naar de studio, te Nieuw-Vennep, voor een fotosessie.

  2. De fotosessie zal maximaal 15 minuten duren en zal op het decor van die maand plaats vinden. Indien klant een ander decor wenst voor, dient dit in overleg en ruim van tevoren aangegeven te worden. Bij een exclusief thema-decor zal, indien mogelijk, ruimte gemaakt worden voor abonnementhouders. Dit wordt aangekondigd in de groep en hier kan klant zich dan voor opgeven. Het kan zijn dat er beperkt plek is, dus wees op tijd met reserveren.
  3. Klant mag gebruik maken van alle props in de studio e/o zelf props meenemen. Klant komt enkel met personen uit hetzelfde huishouden langs. Als overlegt en bij akkoord, mag klant eventueel extra personen meenemen naar de fotosessie.
  4. Na elke fotosessie zal de afspraak voor de volgende maand ingepland worden.
  5. Als, door schuld van de klant, de fotosessie een maand niet door kan gaan, komt de betaling ter compensatie van de gereserveerde tijd. Als, door schuld van de fotograaf, de afspraak niet door kan gaan, wordt deze afspraak zo spoedig mogelijk ingehaald. Gegronde reden uitgesloten.

  Fotogalerij en digitale foto’s
  1. Klant ontvangt na de fotosessie, uiterlijk binnen 2 weken, een link naar de fotogalerij aangeboden per mail. In deze galerij zullen de foto’s die geselecteerd en bewerkt zijn door de fotograaf, aangeboden worden. Hier kan klant 1 digitale foto naar keuze uitkiezen, welk bij het abonnement hoort. De selectie in de galerij dient binnen 7 dagen door gegeven te worden aan de fotograaf, voor een snelle afhandeling.

  2. Het is mogelijk om extra digitale foto’s bij te kopen. Tijdens de loopduur van het abonnement ontvangt klant een gereduceerd tarief van €7,50 per digitale foto.
  3. Indien klant extra digitale foto’s bijbesteld, zal klant hier een factuur voor ontvangen. Na betaling van de factuur worden de gekozen digitale foto’s aangeboden. Indien klant geen extra digitale foto’s besteld, zal de geselecteerde foto zo spoedig mogelijk aangeboden worden.
  4. Digitale foto’s worden ten aller tijde aangeboden via mail, via WeTransfer, tenzij anders overeengekomen.

  Beëindigen van het abonnement
  1. Bij het afsluiten van het abonnement, tekent klant voor een minimale looptijd van 1 jaar. Na dit jaar is het mogelijk om het abonnement maandelijks en kosteloos te beëindigen. Mits klant een vooruitbetaling van het hele jaar voldaan heeft, dan gaat regel 4 van kracht.

  2. Beëindigen van het abonnement dient klant schriftelijk en voor de 1e van de maand te doen.
  3. Als beëindigen van het abonnement een gegronde redenen betreft, waarbij onmacht in het spel is, geldt een andere regeling. Onder gegronde reden valt; Een recent ongeval, ernstige ziekte van klant of gezinsleden of overlijden van (naaste) familie van de klant. Als, door schuld van de fotograaf, de afspraak niet door kan gaan, wordt deze afspraak zo spoedig mogelijk ingehaald. 


  Facebookgroep
  1. Indien klant een abonnement afsluit wordt klant toegevoegd aan een facebookgroep. In deze groep zal de fotograaf elke maand het decor, eventuele exclusieve decor, aanbieding en andere informatie met de klant delen.

  2. Deze groep is beschikbaar voor alle abonnementhouders, hou rekening met elkaar en heb respect voor een ieders privacy.